Palvelut


Fiftogram® – malli verkostojen ketterään kehittämiseen

ohjaa asiakkaitamme tunnistamaan koko ekosysteeminsä käytettävissä olevat voimavarat, pääomat ja resurssit sekä analysointiin pohjautuen johtamaan kehittämistä ja oppimista tehokkaammin. Asettamiensa mittareiden perusteella organisaatio, henkilöstö, asiakkaat ja koko muu ekosysteemi voi hyvin.


Lisätty todellisuus osana markkinointia

Haluatko yllättää asiakkaasi? Lisätyn todellisuuden (AR = Augmented Reality) avulla voit havainnollistaa messuosallistumistasi tai markkinointia. Tällöin messuvieraat voivat puhelimen avulla nähdä osastollasi videoita tai lisäinformaatiota tuotteestasi. Paperinenkin kirje muuttuu aplikaatiolla esittelyvideoksi siellä, missä kuntanne logo näkyy.


Asumisen markkinointitapahtumat

Toteutetaan yhdessä asumisen tapahtuma oman kuntabrändinne mukaisesti – myös vapaa-ajan asumiseen. Konsultoimme myös kokonaissuunnittelussa ja budjetin laatimisessa. Halutessanne saatte käyttöön sähköisen tukiympäristön projektinne tueksi.


Omakotitalonäyttelyt

Valmis konsepti erityisesti omakotiasumisen kehittämiseen ja asukasmarkkinointiin.


Asukasmarkkinoinnin perusteet kuntoon

Käytännönläheinen työskentelypäivä markkinoinnin nykytilan arviointiin sekä seuraavien asukasmarkkinointivaiheiden suunnitteluun.


Kuntakuva uuden kuntalaisen silmien

Miltä kuntamme näyttää uuden kuntalaisen silmin? Miten tonttitiedot löytyvät kuntamme sivuilta? Mitä myytävät asunnot kertovat kunnastamme? Kuinka tonttialueet on esitelty maastossa? Mitkä ovat top 5 uutista kunnastamme www:ssa tai sosiaalisessa mediassa?

Toteutamme teille räätälöidyn palvelukokonaisuuden, joka sisältää mm. www-sivujen analyysin, vierailun paikkakunnallanne, tutustumisen myytävinä oleviin tontteihin ja yritysalueisiin, kesätapahtumaan tutustumisen. Kokoamme tulokset käytännölliseen valokuva ja ruutukaappauskoosteeseen, johon lisätään havainnot ja kokemukset vierailusta kunnassanne.


Sparraussessiot

Kuinka saan messuista kaiken irti? Haluatteko uutta potkua asukasmarkkinointiin? Onko asukasmarkkinoinnin henkilöroolit selvillä? Autamme teitä kehittämään kuntanne tiimin kuntoon, halutessanne seuraamme kumppanina myös asetettujen tavoitteiden saavuttamista.


Tutkimus- ja kehittämistoiminta

Teemme selvityksiä ja kartoituksia esimerkiksi markkinoinnin kehittämiseen, asukastyytyväisyyteen tai uuden asuinalueen palveluiden kehittämiseen. Hyödynnämme kotimaista tiedonhankinta järjestelmää – myös mobiilisti. Palvelujamme ovat esimerkiksi selvitykset, kartoitukset ja tutkimukset.

valudigitalPalvelut