Palvelut


Fiftogram® – malli verkostojen ketterään kehittämiseen

ohjaa asiakkaitamme tunnistamaan koko ekosysteeminsä käytettävissä olevat voimavarat, pääomat ja resurssit sekä analysointiin pohjautuen johtamaan kehittämistä ja oppimista tehokkaammin. Asettamiensa mittareiden perusteella organisaatio, henkilöstö, asiakkaat ja koko muu ekosysteemi voi hyvin.


Tutkimus- ja kehittämistoiminta

Teemme selvityksiä ja kartoituksia esimerkiksi markkinoinnin kehittämiseen, asukastyytyväisyyteen tai uuden asuinalueen palveluiden kehittämiseen. Hyödynnämme kotimaista tiedonhankinta järjestelmää – myös mobiilisti. Palvelujamme ovat esimerkiksi selvitykset, kartoitukset ja tutkimukset.


Asumisen markkinointitapahtumat

Toteutetaan yhdessä asumisen tapahtuma oman kuntabrändinne mukaisesti – myös vapaa-ajan asumiseen. Konsultoimme myös kokonaissuunnittelussa ja budjetin laatimisessa. Halutessanne saatte käyttöön sähköisen tukiympäristön projektinne tueksi.


Omakotitalonäyttelyt

Valmis konsepti erityisesti omakotiasumisen kehittämiseen ja asukasmarkkinointiin.


Asukasmarkkinoinnin perusteet kuntoon

Käytännönläheinen työskentelypäivä markkinoinnin nykytilan arviointiin sekä seuraavien asukasmarkkinointivaiheiden suunnitteluun.


Sparraussessiot

Haluatteko uutta potkua asukasmarkkinointiin? Onko asukasmarkkinoinnin henkilöroolit selvillä? Autamme teitä kehittämään kuntanne tiimin kuntoon, halutessanne seuraamme kumppanina myös asetettujen tavoitteiden saavuttamista.

valudigitalPalvelut