Dynaaminen strategia ohjaa ja kehittyy arjessa

Asuntamo puhelin seurannan välineenä DYNAAMINEN 
STRATEGIA

ohjaa kohti haluttua muutosta

Dynaaminen strategia on ohjaa teidät käytännön toimintaan

Keltaisten lappujen konsultointi ei onnistu etänä ja siksi tarvitaan uusia helppoja tapoja toimia. Yhdistämällä webinaarit ja työpajatyöskentely helpoksi kokonaispaketiksi strategian ideointi, kokoaminen ja työstäminen voidaan tehdä yhdessä kaikki keskeiset toimijat sitouttaen.

Mitä paremmin eri tahot saadaan sitoutumaan strategian toteutukseen, kuntastrategia koetaan yhteiseksi. Tämä johtaa yhdessä tekemiseen ja vaikeidenkin päätösten ymmärtämiseen.

Strategia antaa organisaatiolle suunna. Se ohjaa pitkän visionne lähiajan tavoitteellisiksi toimenpiteiksi. Se on tulevaisuuteen tähtäävä, mutta käytännönläheinen.

Osallista sidoryhmät strategiaanne – verkkokysely ei ole osallistamista.

Strategian on oltava ymmärrettävä ja helposti omaksuttava. Niin henkilökunnalle kuin sidosryhmille.

Osallistamisella tarkoitetaan aitoa vuorovaikutusta, kuulemista ja yhteisen näkemyksen rakentamista. Me olemme luoneet pohjan, jota hyödyntäen voitte rakentaa strategian kuntalaisten, viranhaltijoiden ja yrittäjien yhteisenä työstämisenä.

Digitaalisesti tuettuna.

Asuntamo puhelinnäkymä graafiset kaaviot

Haluatko kuulla kuinka teille rakennetaan dynaaminen strategia? Ota yhteyttä!

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com