Webinaari ”Katse tulevaisuuteen – Mitä minun pitää tietää osallistamisesta ja tekoälystä myös koronan jälkeen?”

Webinaari 14.8.2020 klo 9.00 – 10.30

Päällekkäisten tapahtumien ja hyvän kiinnostuksen johdosta olemme siirtäneet webinaarin elokuulle. Aiemmat ilmoittautumiset ovat edelleen voimassa.

Teemme työtä yhä enemmän hajautetuissa tiimeissä, kumppanuusverkostoissa tai ekosysteemeissä. Tieto hajautuu pilvipalveluihin tai organisaatioiden eri tietojärjestelmiin. Tulevaisuudessa ei enää riitä, että työstämme etätyössä dokumentteja tai rakennamme strategiaa dokumentteja muokkaamalla. Voidaksemme luoda yhteinen näkemys, tarvitaan uusia tapoja tiedon ja informaation kokoamiseen osallistamalla.

Yhdessä tekeminen etenkin digitaalisessa ympäristössä edellyttää kaikkien keskeisten toimijoiden panosta, mutta myös hyvää johtamista, kaikkien kuulemista ja yhteisen ymmärryksen luomista. Tämä edellyttää oppimista – meiltä kaikilta.

Kuinka käytännössä osallistamme henkilöstömme, kumppanit tai asiakkaamme yhteisen näkemyksen rakentamisessa / suunnan määrittelyssä? Kuinka tekoäly voi toimia tukena yhteisen näkemyksen luomisessa? Kuinka rakennamme yhteisön, jossa ovat mukana kaikki vaadittavat toimijat?

 

Tule oppimaan, kuulemaan ja saamaan uusia ideoita omaan työhösi!

Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot webinaarista:
Timo Ovaskainen, Asuntamo Oy
p. 050 310 7441
timo.ovaskainen@asuntamo.fi

Arto Vidgren, Tuotteistajatalo Coaching Ky
p. 040 152 8030
arto.vidgren@fiftogram.com

Asiantuntijoina toimivat

Ilkka Mäkitalo toimii Howspace Oy:ssä toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Hänen erityisalaansa on konsultoinnin digitalisointi, organisaatiokonsultointi systeemisellä otteella, sekä oppimisen, muutoksen ja organisaation kehittämisen ratkaisut.

Arto Vidgren Tuotteistajatalosta on ollut yrittäjänä 4-vuosikymmenellä eri toimialoilla. Samanaikaisesti hän on toiminut asiantuntijarooleissa sekä maakunnallisissa että valtakunnallisissa ohjausryhmissä. Näiden kokemusten myötä hänelle on kertynyt erityisosaamista kumppanuuksien osallistamisesta yhteiseen kehittämiseen ja uusien toimintamallien rakentamiseen. Tältä pohjalta luodaan yhteistä oppimista ja johtamista kohti kuviteltuja tulevaisuuksia.

Timo Ovaskainen toimii yrittäjänä ja toimitusjohtaja Asuntamo Oy:ssä. Erityisesti häntä kiinnostaa ekosysteemien kehittäminen sekä ainutlaatuisen palvelukokemuksen rakentaminen asiakkailleen. Tähän työhön hän yhdistää vankan kokemuksen etäkoulutuksen toiminta- ja tuotantomallien rakentamisesta.

Timo OvaskainenWebinaari ”Katse tulevaisuuteen – Mitä minun pitää tietää osallistamisesta ja tekoälystä myös koronan jälkeen?”