Torit jälleen eläväksi

Asuntamo - joulutorikuva Millainen on  
vetovoimainen tori
tulevaisuudessa?

Torit ja keskustataajamat ovat portti asukkaiden ja vieraiden sydämiin.

Tori. Sana tuo heti lämpimän mielikuvan sykkivästä kohtauspaikasta.

Maailma ympärillämme muuttuu ja niin on torienkin muututtava. Millainen on teidän tulevaisuuden tori? Mitä siellä tapahtuu? Onko se sykkivä alue vai tyhjä skeittausalue?

Millainen on 2020-luvun sykkivä tori?

Olemme tottuneet siihen, että löydämme tutut kauppiaat torilta samalta paikalta. Parhaimmat ovat olleet uskollisesti palvelemassa vuosikymmeniä.

Sekä kauppiaat että kaupunkien asukkaat toivovat toreista aktiivisempia ja se edellyttää muutosta. Joskus se edellyttää rohkeaa ajattelua ja uudistamista. Me rohkaisemme teitä muuttumaan ja havaitsemaan sellaisia mahdollisuuksia, että toristanne on sykkivä ja eläväinen myös 2020-luvulla.

Tori on kytköksissä muuhun kaupunkikeskustaan – muutos tehdään yhteistyössä

Tori on ekosysteemimäisesti linkittynyt sitä ympäröiviin liikekeskuksiin ja palveluihin.

Siksi olemme luoneet työskentelymallin, jossa toritoimijoiden lisäksi kehittämiseen otetaan mukaan esim. kunnan tai kaupungin edustajat, lähialueen yritysten edustajat sekä ne tahot, jotka yhdessä voivat kehittää aluetta yhdessä.

Yhdistämällä webinaarit ja työpajatyöskentely helpoksi kokonaispaketiksi strategian ideointi, kokoaminen ja työstäminen voidaan tehdä yhdessä kaikki keskeiset toimijat sitouttaen.

Mitä paremmin eri tahot saadaan sitoutumaan strategian toteutukseen, malli koetaan yhteiseksi. Tämä johtaa yhdessä tekemiseen ja vaikeidenkin päätösten ymmärtämiseen.

Suomalaiset torit muodostavat toisiinsa kytkeytyneen verkoston – tähän meillä on malli yhteiskehittämiseen

Aiempien torien ja keskustojen kehittämisprojektien pohjalta olemme rakentaneet selkeän toimintamallin, jossa toimintaa kehitetään yhdessä ja jokainen tori omien vahvuuksiensa osalta. Malli voidaan totetuttaa paikkakunta kerrallaan tai ryhmäkehittämisprojektina

Torin kehittämisprojekti etenee seuraavasti:

Keväällä 2021 ennen kesää järjestämme ensin kaikille osallistuville keskusta- ja torikehittäjille yhteisen puolen päivän etäkehittämispäivän. Videowebinaarin lisäksi käytämme helppoa digitaalista alustaa, josta löytyvät kaikille jaettavat yhteiset koulutusmateriaalit. Lisäksi jokaiselle paikkakunnalle on tehty oma tallennustila, jonne kootaan torikohtainen kehittämismateraali ja ideat. Tulevaa kesää varten jokaiselle torille määritellään oma kehittämistehtävä sekä kehotetaan keräämän tietoa kehittämistä varten.

Kesällä 2021 eri alueiden toritoimijat kokoavat tietoa sovitusti tai torit toteuttavat suunnitellut kehittämiskokeilut.

Syksyllä 2021 järjestetään 1 päivän työpaja joko etänä, hybridinä tai läpityöpajana. Työpajan aikana käydään läpi havaitut kehittämistarpeet ja ideat sekä tehdään tulevaisuuden kehittämissuunnitelma seuraavaa kesää varten.

Hinnoittelu

Valmennuskokonaisuus vähintään viidelle osallistuvalle paikkakunnalle sisältää yhteisen työpajan, toiminnan ohjauksen kesän kehittämistehtävää tai pilotointia varten sekä yhden päivän kehittämistyöpajan joko etänä tai lähitoteutuksena.

Hinta alkaen 4500 euroa/ kunta + alv 24 % projektin käynnistyessä 30.5. mennessä, tämän jälkeen alkaen 5000 euroa  /kunta + alv 24 %. Toteuttaessamme kehittämishankkeen yksittäiselle paikkakunnalle, perushintamme alkaen 6000 euroa + alv 24 %. Tämän lisäksi hintaa lisätään matka-, majoitus- tai työpajojen järjestämisestä aiheutuvat kulut toteutuneen mukaan.

Haluatteko kehittää torianne intohimoisesti? Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com